Livrarea produselor

Procesarea comenzilor se face de Luni – Vineri: 9 – 17.

Comenzile lansate de Luni – Vineri pana in ora 15 sunt predate curierului in aceeasi zi, iar cele lansate dupa ora 15 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile si solicitarile primite in afara programului vor primi raspuns in prima zi lucratoare.

Expedierea produselor din stoc se va realiza in intervalul 24-48 de ore exceptand Duminica, Sarbatorile Legale si a produselor care au mentionat un alt interval de livrare.

Pentru lentile si ochelari de vedere termenul de livrare este de 10-15 zile lucratoare.

Pentru comenzile speciale termenul de livrare este de 3-4 saptamani.

Pentru achizitia lentilelelor se va percepe un avans de 50% din valoarea acestora la data emiterii comenzii.

Optiterra.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Pentru orice comanda ce depaseste suma de 299 lei beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT din partea noastra!

Curier rapid – 24 lei , in aria de acoperire Fancourier, iar costul colector (pentru plata ramburs a coletului) este de 6 lei. Verifica locatia ta aici.

Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire Fancourier, costul transportului poate creste si varia in functie de km. exteriori. Va rugam sa verificati costul transportului pentru localitatea dvs. pe site-ul Fancourier (click aici).

In cazul in care nu va incadrati in nici o localitate din lista de distributie a curierului, costurile transportului vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul in care clientul se razgandeste sau doreste alt produs decat cel trimis, costurile pentru colet de la client catre firma noastra vor fi suportate de catre client.

SC OPTITERRA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Metode de plata

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dvs.

Online prin Card Bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul implementat de NETOPIA MobilPay.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca NETOPIA MobilPay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.