Consultație optometrică de specialitate

Activitatea optometrica include determinarea si evaluarea starii de refractie a ochiului si a altor conditii fiziologice si functionale necesare viziunii. De asemenea se determina parametrii optici si masurile corective adecvate:

– Verificam vederea pacientilor, prin teste specifice.

– Punem un diagnostic in cazul unor probleme de vedere: miopie, hipermetropie, strabism sau pentru diferite boli oculare, cum este glaucomul.

– Prescriem ochelari sau lentile de contact cu anumite dioptrii, pentru a corecta vederea pacientului.

– Prescriem tratamente pentru probleme oculare minore (infectii, iritatii, alergii, corp strain in ochi etc).

Programeaza-te acum la telefon 0743 928 228 sau la sediul nostru din Str. Bacinschi, Nr. 6, Iasi (Arcu – vizavi de Carrefour Market, fosta Billa).

Montaj lentile

La sediul nostru executam toate operatiile de prelucrarea a lentilelor necesare pentru a realiza un produs finit la standarde ridicate: scanare rama de ochelari, sablon, lentila sau demolens cu o precizie de sutime de milimetru, slefuire lentila utilizand aparate de ultima generatie, montaj pe rama.

Putem onora orice prescripitie de ochelari intr-un timp cat mai scurt posibil. Unitatile de prelucrare a lentilelor functioneaza independent astfel incat fluxul sa fie continuu. Deasemenea, dispunem de unitati digitale care ne sustin in crearea unor ochelari care necesita montaj deoasebit.

Detinem stoc de lentile si rame.

Reparatii ochelari

Opticienii nostri cu experienta si calificare inalta repara aproape orice tip de pereche de ochelari sau rame rupte sau deteriorate. Sunati sau opriti azi si aflati cum va putem repara ochelarii.